De meubelgroothandel met complete collecties

Algemene voorwaardenOp alle activiteiten van Meubel Superstore zijn de Algemene Voorwaarden van de Centrale Branchevereniging Wonen van toepassing.

 

Voorbehoud:

1. Kleuren op de afbeeldingen kunnen mogelijk afwijken van het daadwerkelijke product.

2. Wanneer een artikel tijdelijk is uitverkocht, wordt u hiervan direct op de hoogte gesteld en zal Meubel Superstore alles in het werk stellen zo spoedig mogelijk te leveren. Mocht Meubel Superstore door overmacht niet kunnen leveren dan komt uw bestelling te vervallen.

 

Prijs:

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW. Meubel Superstore hanteert de laagste prijsgarantie op al haar prijzen. Indien aantoonbaar is gemaakt dat hetzelfde product, in alle facetten gelijkwaardig, elders goedkoper te verkrijgen is, betaalt Meubel Superstore het verschil tot 30 dagen na aankoopdatum terug, in de vorm van een waardebon van Meubel Superstore.

 

Verzendkosten:

Voor het versturen van bestellingen worden verzendkosten in rekening gebracht. De verzendkosten zijn afhankelijk van het totaalgewicht, de grootte en het door u opgegeven afleveradres. Bij aankopen in de showroom van Meubel Superstore gelden andere tarieven en voorwaarden voor bezorging.

 

Levering & Montage:

Meubelen worden door Meubel Superstore bezorgd. Voor gebieden buiten ons bezorgingsgebied wordt er gebruikt gemaakt van een externe transporteur. Deze externe transporteur bezorgd middels zogeheten drempelleveringen. De internetafnemer draagt zelf zorg voor het plaatsen en eventueel monteren in welke vorm dan ook. Tevens is de afnemer zelf verantwoordelijk voor het naar binnen kunnen van de meubelen. Eventueel bijkomende kosten voortkomende uit het niet naar binnen kunnen van de meubelen worden gedragen door de afnemer. Deelleveringen gaan in overleg met de afdeling planning van Meubel Superstore.

 

Zichttermijn:

Meubel Superstore stelt haar internetafnemers vrijblijvend een zichttermijn van 14 dagen. Indien Meubel Superstore binnen de voornoemde 14 dagen geen verzoek van terugname ontvangt zal de koop als bindend beschouwd worden.


Retourneren:

Het retourneren van artikelen is uitsluitend toegestaan wanneer deze in originele verpakking en voorzien van eventueel beschermingsmateriaal worden geretourneerd. De kosten voor het retourneren/ophalen van meubelen bedragen zijn afhankelijk van de grootte en het gewicht. Het is uitsluitend mogelijk om goederen te retourneren indien daar vooraf melding van is gemaakt bij de serviceafdeling van Meubel Superstore. Meubel Superstore behoudt zich het recht voor niet aangemelde bezorgingen aan het magazijn te weigeren.

 

Bijzondere bepalingen:

Niets uit deze uitgave mag verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van fax, druk, fotokopie, microfilm of anderszins zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever: Meubel Superstore.

Deze website gebruikt cookies. Meer info, klik hier.